Zonnepanelen

Het aantal zonuren in Noord-Holland is hoog. In 2020 scheen de zon 1032 uur in Maastricht, in Haarlem scheen de zon maar liefst 1166 uur! De opbrengst van uw zonnepanelen is dus extra hoog. Daardoor verdient u de panelen sneller terug en bespaart u meer op de energierekening.

Zo’n 95 procent van alle woningen gebruikt aardgas voor verwarming, warm water en koken. De overheid wil dat alle huizen in 2050 van het gas af zijn. Het is een hele verandering, een ‘energietransitie’. Maar een paar dingen blijven hetzelfde in aardgasvrije huizen: u houdt een warm huis, een warme douche en een kookplaat voor een lekkere maaltijd.

10

Zonnepanelen dekken het jaarlijkse elektriciteitsverbruik voor een huishouden 

Collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak

Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak bent u verzekerd van zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het klimaat, maar ook een slimme investering. Doet u ook mee? Door deel te nemen aan de groepsaankoop krijgt u een voordelig aanbod met hoogwaardige producten en goede garantievoorwaarden.

Comfortabel en energiezuinig wonen

Comfortabel wonen met een lager energieverbruik. De Huizenaanpak is een platform gericht op de collectieve aanpak van individuele maatregelen. Wij zijn actief in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland.

Stichting Huizenaanpak 
| info@huizenaanpak.nl | 085 222 04 20 (ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur)