Isoleren

Door te isoleren verbetert het comfort van uw woning. Een geïsoleerd huis tocht minder en houdt warmte beter vast in de winter en koelte beter in de zomer.

Belangrijke maatregelen

Voordelen van isoleren zijn: minder condens op de ramen, warmere voeten en minder geluidsoverlast van buiten. Doordat uw huis de warmte beter vasthoudt, hoeft u minder gas te gebruiken. Dat scheelt weer uitstoot van CO2, wat goed is voor het klimaat.

Radiatorfolie
Spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuren zorgt voor een verhoogd comfort in de woning. Muren geven minder koude af en warmte blijft beter behouden in de woning. Vaak is spouwmuurisolatie binnen een dag aangebracht.

11%

Rendement als een spaarrekening

Radiatorfolie
Dakisolatie

Het meeste warmteverlies gaat via het dak. Wanneer u uw dak isoleert, heeft dit een groot effect op het comfort in uw woning en bespaart u aanzienlijk op uw gasverbruik.

8%

Rendement als een spaarrekening

Radiatorfolie
Vloerisolatie

Door de vloer te isoleren gaat er minder warmte verloren. De vloer voelt iets comfortabeler aan en blijft langer op dezelfde temperatuur. Hierdoor verbruikt u minder energie.

7%

Rendement als een spaarrekening

Zie ook...

Ventileren

Isoleren = ventileren. Essentieel voor een gezond leefklimaat in huis.

Verwarmen

Het grootste deel van het gasverbruik gaat naar het verwarmen van de woning. Efficiënt stoken bespaart geld.

Opwekken 

Door zelf energie op te wekken, hoeft u minder energie af te nemen van uw energieleverancier. Dat levert een flinke rendement op.