Energie Opwekken

Door met uw eigen dak energie op te wekken produceert u zelf 100% groene stroom. U hoeft dan minder energie af te nemen van uw energieleverancier. Zo bespaart u niet alleen euro’s maar ook op CO2. Het aanbrengen van opwek-mogelijkheden is vaak vrij eenvoudig, waardoor u binnen een dag al een grote stap richting duurzaam wonen kunt zetten.

Belangrijke maatregelen

Radiatorfolie
Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken 100% hernieuwbare groene stroom op. Deze energie hoeft u niet meer af te nemen bij uw energieleverancier. Hiermee bespaart u op uw elektriciteitsrekening. Zonnepanelen leveren gemiddeld een financieel rendement op uw investering van circa 7%.

€ 600

Besparing per jaar

Eenmalige investering: € 4700

Radiatorfolie
PVT-systeem

Met het plaatsen van een PVT-systeem wekt u naast elektra ook warmte op. Dit zijn zonnepanelen gecombineerd met een buiten unit van een warmtepomp. Door het plaatsen van deze zogenaamde "warmtepomp-panelen" i.c.m. een hybride warmtepomp of volledige warmtepomp bespaart u al snel 60% op uw gasrekening.

Radiatorfolie
380-aansluiting

De energie transitie betekent een verschuiving van gas naar elektra. Om een warmtepomp te plaatsen, elektrisch te kunnen koken of uw auto op te kunnen laden is het van belang dat uw meterkast daarop is voorbereid. Met een 380-aansluiting in uw meterkast kunt u deze duurzame stappen zetten op een voor u gunstig moment. Uw woning is dan is voorbereid op de toekomst.

Zie ook...

Isoleren
Verwarmen
Ventileren 

Comfortabel en energiezuinig wonen

Comfortabel wonen met een lager energieverbruik. De Huizenaanpak is een platform gericht op de collectieve aanpak van individuele maatregelen. Wij zijn actief in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland.

Stichting Huizenaanpak 
| info@huizenaanpak.nl | 085 222 04 20 (ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur)