Waarom is Stichting Huizenaanpak opgericht?

Huiseigenaren staan voor een flinke opgave binnen de energietransitie. Het uitzoeken van welke maatregelen het beste zijn voor uw huis en uw situatie is lastig. En wanneer u weet wat u wilt doen, wie kan de maatregelen dan het beste uitvoeren?

Meer comfort en minder kosten

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor meer comfort, een lagere energierekening en meer klimaatwinst. Veel oudere woningen zijn deels al geïsoleerd, maar er valt nog veel te verbeteren. Bij oudere huizen ontbreekt vaak gevel- en vloerisolatie. Dakisolatie komt regelmatig voor, maar meestal is de isolatiewaarde matig.

Onafhankelijk advies

Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Het begint dus bij goed advies. Met goede isolatie blijft de warmte beter in huis. Maar goed isoleren is ook: ventileren. Zonnepanelen wekken uw eigen duurzame stroom op. En een warmtepomp is meestal een goede aanvulling op uw cv-ketel.

Collectieve acties, individuele maatregelen

De Huizenaanpak organiseert collectieve acties voor individuele maatregelen. Van zonnepanelen tot All-electric oplossingen. Zo bent u als huiseigenaar verzekerd van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor een scherpe prijs. 

Comfortabel en energiezuinig wonen

Comfortabel wonen met een lager energieverbruik. De Huizenaanpak is een platform gericht op de collectieve aanpak van individuele maatregelen. Wij zijn actief in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland.

Stichting De Huizenaanpak copyright ©