Doe ook mee.
Gratis offerte

Comfortabel wonen met een lager energieverbruik. De Huizenaanpak is een platform gericht op de collectieve aanpak van individuele maatregelen.

Ontvang kosteloos een maatwerk-offerte inclusief:
- Advies: het optimaal aantal zonnepanelen.
- Opbrengstberekening incl. rendement.
- Materialen- en kostenoverzicht.

Stroomverbruik

Kies uw gezinszamenstelling voor het gemiddelde stroomverbruik

Er is iets misgegaan...
  • Postcode is een verplicht veld
  • Straatnummer is een verplicht veld
  • Email is een verplicht veld
Versturen...
Uw aanvraag is ontvangen!

U heeft vandaag de eerste stap gezet richting het opwekken van uw eigen duurzame energie en kostenbesparing op uw energierekening.

Mocht u nog een vraag of opmerking hebben, dan kunt u die stellen door te reageren op deze e-mail of door te bellen met 085 222 00 20 ( ma-vr. 9.00 12.30 & 13.30 - 17.00)

Hoe werkt het

1. Inschrijven

Meld u vrijblijvend aan via het inschrijfformulier. U ontvangt binnen 2 weken een offerte. Maak eventueel gebruik van onze online informatie-avond/webinar. 

2. Offerte op maat

Bij het inmeten van het dak wordt er rekening gehouden met schaduw van bijvoorbeeld een dakkapel, schoorsteen of boom. We bepalen samen met u de beste plek voor de omvormer en inspecteren uw meterkast.

3. Installatie

Gaat u akkoord met de offerte, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een installatie-afspraak. Het gehele systeem - zonnepanelen, omvormer, monitoringssysteem en een extra groep in de meterkast - wordt binnen 1 dag werkend opgeleverd.

Wilt u meer weten?

Online webinar

Het webinar heeft op 02 juli 2020 plaatsgevonden. 

Veelgestelde vragen

Meestal kunt u het antwoord vinden bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

We horen graag van u

Telefoon: 085 222 04 20
Maandag tot en met vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur
E-mail: portaal@huizenaanpak.nl

Stichting Huizenaanpak

Comfortabel wonen met een lager energieverbruik. De Huizenaanpak is een platform gericht op de collectieve aanpak van individuele maatregelen. Wij zijn actief in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland.