Loading...
Woningen van vóór 19602018-11-12T17:24:09+00:00

Geniet van comfort terwijl u investeert in de waarde van uw huis

Populair en waardevast woningtype

Koude voeten, tocht in huis, een hoge energierekening, een kleine zolder of geluidsoverlast? Onze adviseurs inventariseren uw wensen, denken met u mee en nemen energiebesparende maatregelen op in een advies voor u. Zo hoeft u niet te verhuizen bij ruimte gebrek of ‘moeilijke’ woonwensen. Onze adviseurs weten altijd raad en komen met een oplossing die past bij uw vraag.

Meer comfort & lagere energiekosten

De Huizenaanpak verbetert uw woonplezier door de nodige verbeteringen slim te combineren met energiebesparende maatregelen. Daarbij kijken we naar isolatie, installaties maar ook naar ventilatie en gebruik. U krijgt vakkundig advies waarmee u uw woning stapsgewijs verbetert. Er ontstaat een gezond binnenmilieu, afgestemd op uw gebruik. De investeringen die u doet, verdient u terug door een lagere energierekening en door gebruikte maken van actuele subsidies.

Hoe werkt het?

1. Neem contact op

Neem telefonisch 085 – 222 04 20 of per e-mail contact op met het energieloket om uw wensen te bespreken. Onze adviseur neemt met u de mogelijkheden door.

De voordelen

  • Een gedegen advies met keuze in mogelijkheden

  • Vooraf een duidelijk overzicht van de geplande werkzaamheden

  • Meer wooncomfort, een lager energieverbruik en daardoor lagere maandelijkse lasten

2. Een adviseur komt bij u langs

Afhankelijk van de door u gekozen mogelijkheid, komt een adviseur bij u langs om de woning, de opgave en uw wensen exact te begrijpen. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en ambities besproken en wordt in overleg bepaald wat vervolgstappen kunnen zijn.

Op basis van de door u gekozen vervolgstap, maakt de adviseur een advies. Dit kan een maatwerkadvies zijn of een Nul op de Meter plan. Hiermee laat u uw woning in één keer voldoen aan het gewenste comfort of u kiest er voor om stapsgewijs verbeteringen aan de woning door te voeren.

3. Start werkzaamheden

De Huizenaanpak helpt u de juiste keuzes maken, vraagt offertes op en beoordeelt deze, geeft onafhankelijk advies en ondersteunt u tijdens de uitvoering. Aanvullend op of in plaats van een advies kunnen wij ook voorstellen en tekeningen leveren voor het verbouwen of uitbreiden van uw woning, energiebesparend uitgevoerd.

Heeft u vragen over mogelijkheden? Wilt u uw idee voorleggen aan een expert? Wilt u een begin maken met de verduurzaming van uw huis? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk zodat wij u snel kunnen adviseren.

Persoonsgegevens

Voornaam *

Achternaam *

Adres + huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Basisgegevens woning

Bouwjaar woning *

Type woning *
hoekwoningvrijstaande woningrijtjeshuisappartementencomplex (VvE)Anders

Energieverbruik

Elektra (kWh):

Gas (m3):

Water (liter):

Energielabel van de woning

Heeft u zelf al energiebesparende maatregelen getroffen?
Denk aan (spouw)muur-, vloer- of dakisolatie, dubbelglas of zonnepanelen.
JaNee*

Bijzonderheden over de woning/staat van het huis:

Hoe heeft u over ons gehoord? *

Architectuurcentrum HaarlemDe GemeenteDe Groene MugEvenementenFacebookHuis-aan-Huis bladenVia-viaZoekmachine

Anders namelijk:

Velden met een * zijn verplicht.