Loading...
Woningen van vóór 19602019-02-12T11:35:58+01:00

Een lagere energierekening en meer rendement uit je woning!

  • Investeer in je eigen huis

  • Verlaag jouw energielasten

  • Meer rendement uit je woning

  • Maak je woning toekomstbestendig

  • Geniet van meer wooncomfort

Een platform van vakmensen en specialisten - meer rendement en minder energiekosten

Woningen vóór 1960

Koude voeten, tocht in huis, een hoge energierekening, een kleine zolder of geluidsoverlast? Woningen van vóór 1960 zijn van origine veelal niet geïsoleerd (geen vloer- en dakisolatie, geen spouwmuurisolatie, geen dubbel glas) en vaak ook met minimale materialen en eenvoudig gebouwd.  In deze bouwperiode werden geen eisen gesteld aan de energiezuinigheid van woningen.

Hoe zijn woningen uit deze periode verantwoord te isoleren? Welke energiebesparende maatregelen zijn toe te passen? Wil je bijvoorbeeld de charme van een jaren 30 woning met een erker en glas in lood combineren met moderne, comfortabele en energiebesparende maatregelen? Herken je je in deze vragen?

Neem energiebesparende maatregelen

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Bij de verkoop van je huis komt dat goed van pas!

De Huizenaanpak houdt rekening met alle aspecten die komen kijken bij het verduurzamen van woningen voor 1960. Afhankelijk van de staat van onderhoud, verbouwingsmogelijkheden en je woonwensen. Heb je een woning van een bouwjaar voor 1960 en wil je duurzaam renoveren? We helpen je verder bij de mogelijkheden voor jouw woning.

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen helpen we eigenaren van woningen voor 1960 om hun geld en hun huis op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis verantwoord energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk met oog voor de bouwkundige staat en focus op isolatie en comfort. Het resultaat? Een energiezuinig pand dat kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

.

Zij gingen je voor

“Dankzij de Huizenaanpak heb ik moderne technieken in huis met behoud van de sfeer van dit oude huis.”

“Tijdens en ná de realisatie van de duurzame renovatie was de samenwerking en communicatie met de Huizenaanpak zeer goed.”

Doe je mee met energiebesparende maatregelen?

Bespreek je wensen

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Uitgeest
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!