Loading...
Villa’s en luxe woonhuizen2019-02-07T16:36:35+01:00

Een lagere energierekening en meer waarde uit je villa of herenhuis!

  • Investeer in je eigen woning

  • Verlaag jouw energielasten: villa’s en herenhuizen hebben vaak zeer hoge gas- en elektriciteitsrekeningen

  • Laat verduurzaming er goed uitzien; het esthetische aspect van een verbouwing is voor ons belangrijk

  • Maak je woning toekomstbestendig

  • Ontzorg door het inschakelen van expertise

Een platform van vakmensen en specialisten - meer rendement en minder energiekosten

Villa’s en herenhuizen

Klassieke historische villa’s, statige kantoorpanden en luxe woningen;  verdienen bijzondere aandacht vanwege de rijke detaillering. In Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld en Overveen zijn veel villa’s in gebruik als kantoor. De Huizenaanpak zet zich in voor villa’s in de regio Zuid Kennemerland en IJmond, zoals ook in Vogelenzang, Santpoort, Driehuis en Wijk aan Zee.

Architecten, bouwers en installateurs van de Huizenaanpak zijn in 2014 gestart om villa’s en herenhuizen in deze regio te verduurzamen, zonder daarbij het karakter van de (kantoor)villa te schaden. De Huizenaanpak houdt rekening met alle aspecten die komen kijken bij het verduurzamen van villa’s en herenhuizen, waarbij esthetische aanpassingen van groot belang zijn. Heb je een luxe woning en wil je duurzaam renoveren? Onze experts helpen je graag verder omtrent de mogelijkheden.

Neem energiebesparende maatregelen

Villa’s en herenhuizen hebben vaak zeer hoge gas- en elektriciteitsrekeningen. Investeringen in duurzaamheid leveren daardoor grote energiebesparingen op. We hebben de expertise om villa’s zelfs energieneutraal te maken.

Ons gespecialiseerde en ervaren team in het verduurzamen van villa’s gaan aan de slag met jouw wensen in combinatie met het toepassen van hedendaagse technieken, dit met behoud van historische elementen. Zo maken we gebouwen klaar voor een nieuwe tijd, met veel minder of geen gebruik van fossiele brandstoffen. Ons streven bij deze verduurzaming is om niet alleen het gebouw energetisch te verbeteren, maar ook op comfort, bruikbaarheid, kwaliteit en uiterlijk een sprong voorwaarts te maken.

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen helpen we eigenaren van villa’s en herenhuizen om hun geld en hun huis op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis op een mooie en verantwoorde manier energiezuinig aan te pakken! Voor het plan en uitvoering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk met respect voor de historie en focus op isolatie en comfort. Het resultaat? Een energiezuinig pand dat kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

Doe je mee met energiebesparende maatregelen?

Bespreek je wensen

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Uitgeest
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!