Loading...
Vereniging van Eigenaren (VvE’s)2019-02-27T11:40:42+01:00

Een lagere energierekening en meer rendement uit je appartement!

  • Profiteer nu van subsidies en andere financiële regelingen voor VvE’s

  • Combineer periodiek onderhoud met energiebesparende maatregelen

  • Voorkom grote uitgaven voor reparaties

  • Verlaag energielasten

  • Maak je woning toekomstbestendig

Vereniging van Eigenaren (VvE’s)

Woon je in appartement en wilt je aan de slag met duurzaamheid? Ben je bestuurder of beheerder en wil je wellicht duurzaam onderhoud en renoveren combineren met energiebesparende maatregelen? Ons VvE Duurzaamheidsloket informeert je over alle mogelijkheden en regelingen. Momenteel zijn er tal van subsidies en regelingen die maken dat de tijd nog nooit zo rijp was voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan.

Meer comfort & lagere energiekosten

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Bij de verkoop van je huis komt dat goed van pas! Met kleine ingrepen kun je zelf je appartement al duurzamer maken. Bevestig bijvoorbeeld tochtstrippen bij deuren en kozijnen of plaats isolatiefolie achter de radiatoren. Gemakkelijk toch? Maar de echte stappen zet je met gevelisolatie, HR++ glas, zonnepanelen en zuinige en moderne cv-ketels of warmtepompen. En daar heb je vakmensen en jouw mede VvE bewoners bij nodig. Maar hoe ga je dat organiseren en betalen? Er zijn veel subsidies of andere financiële regelingen voor VvE’s en eigenaren. Maak dus nu werk van verduurzaming!

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen met het VvE Duurzaamheidsloket helpen we VvE’s om hun appartement op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen met het plan, de uitvoering en de eventuele financiering. Zo leveren we maatwerk, bijvoorbeeld in combinatie met gepland onderhoud. Het resultaat? Een energiezuinig appartement dat kosten bespaart, een hoger rendement oplevert en dat meekan in de eisen van de energietransitie.

Het VvE Duurzaamheidsloket heeft jarenlange ervaring met het uitbrengen van energieadviezen en het begeleiden van het proces bij VvE’s. Momenteel zijn er bij het VvE Duurzaamheidsloket een 40-tal gespecialiseerde adviseurs werkzaam.

VvE Duurzaamheidsloket

Zij gingen je voor

“Dankzij het VvE Duurzaamheidsloket hebben wij meer wooncomfort, lagere energiekosten en vanwege de verbeterde uitstraling, een waardestijging van ons complex.”
“Dankzij het advies van het VvE Duurzaamheidsloket en de lening via het Nationaal Energiebespaarfonds voor VvE’s hebben wij de duurzame renovatie van onze appartementen gerealiseerd.”
Gerard LegdeurGerard Legdeur , Voorzitter VvE Waddenstraat in Haarlem

Wil je meer weten wat we voor VvE’s kunnen doen?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Uitgeest
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!