Loading...
Jaren ’902019-02-07T16:59:59+01:00

Een lagere energierekening en meer rendement uit je woning!

  • Verlaag jouw energielasten

  • Maak je woning toekomstbestendig

  • Maatwerk: we kijken naar de situatie per woning

  • Totaalpakket van advies: uitvoering en hulp bij financiering

Een platform van vakmensen en specialisten - meer rendement en minder energiekosten

Jaren ’90 woningen

Woningen vanaf bouwjaar 1990 zijn meestal goed geïsoleerd en hebben over het algemeen een energielabel B of C. Het verschil zit hem in de maatregelen die je verder hebt getroffen. Wellicht wil je op een slim moment onderhoud combineren met energiebesparende maatregelen? Gasloos, energieneutraal, nul op de meter dan wel stapsgewijs ‘no regret’ daarnaartoe, ons Energieloket informeert je over de mogelijkheden van jouw jaren 90 huis.

Neem energiebesparende maatregelen

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Wellicht kun je de Gemeentelijke duurzaamheidslening gebruiken en die afbetalen met de besparingen op je energierekening. Dat is verantwoord investeren!

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen helpen we eigenaren van woningen uit de jaren ’90 om hun geld en hun huis op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis verantwoord energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk dat past bij de staat van de woning. Het resultaat? Een energiezuinig huis dat kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

.

Zij gingen je voor

“Wij wonen hier al vanaf 1988 met veel plezier, hebben al 11 zonnepalen en koken op inductie. Met behulp van een collectieve aanpak van de Huizenaanpak kunnen wij ons huis mogelijk verder verduurzamen en energiebesparende maatregelen treffen.”

Doe je mee met energiebesparende maatregelen?

Bespreek je wensen

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken

Voorbeeldproject

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Uitgeest
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!