Loading...
Jaren ’60 & ’70 woning2019-02-07T15:14:34+01:00

Een lagere energierekening en meer rendement uit je woning!

  • Investeer in je eigen huis

  • Verlaag jouw energielasten

  • Meer rendement uit je woning

  • Maak je woning toekomstbestendig

  • Geniet van meer wooncomfort

Een platform van vakmensen en specialisten - meer rendement en minder energiekosten

Jaren ’60 en ’70 woning

In de jaren 60 was de wederopbouw van Nederland nog is volle gang. In rap tempo werden er huizen met een tuintje en wijken vol doorzonwoningen gebouwd. Isolatie was nog niet zo’n hot topic, de energiecrises was immers nog niet uitgebroken.

Neem energiebesparende maatregelen

Woon je in jaren een ’60 & ’70 woning? In een typische doorzon- of tuingerichte woning en heb je last van koude voeten of tocht in de woonkamer en een stijgende energierekening? Dan valt jouw woongenot te verbeteren en er valt te besparen op de energierekening. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen helpen we eigenaren van jaren ’60 en ’70 woningen om hun geld en hun huis op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis verantwoord energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk met oog voor de bouwkundige staat en focus op isolatie en comfort. Het resultaat? Een energiezuinig pand dat kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

.

Doe je mee met energiebesparende maatregelen?

Bespreek je wensen

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Uitgeest
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!