Loading...
HeemSteeds Duurzamer2019-05-01T17:30:32+02:00

Een lagere energierekening en meer rendement uit je woning!

HeemSteeds Duurzamer - aangesloten bij de Huizenaanpak
  • Investeer in je eigen huis

  • Verlaag jouw energielasten

  • Meer rendement uit je woning

  • Maak je woning toekomstbestendig

  • Geniet van meer wooncomfort

Een platform van vakmensen en specialisten - meer rendement en minder energiekosten

HeemSteeds Duurzamer

Wij zijn lokale ondernemers met kennis over duurzaam (ver)bouwen van jouw huis in Heemstede en omstreken!

Vraag Maaike om een op maat gemaakt advies voor jouw huis op energiebesparende maatregelen. Vraag Taetske als je dringend behoefte hebt aan een architect. Dick helpt je jouw huis te isoleren. Eric verbouwt ieder huis. Sander helpt bij allerlei installaties in en rondom je huis. Erik denkt mee met verlichting en innovaties. Dick biedt je een oplossing als je geen zonnepanelen op je dak kunt leggen.

Waarom zou je meedoen?

(Ver)Bouwplannen? HeemSteeds Duurzamer Wonen biedt alle benodigde expertise en ervaring die je nodig hebt bij jouw duurzame verbouwing.

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Bij de verkoop van je huis komt dat goed van pas!

van A(dvies) tot Z(onnepanelen): HeemSteeds Duurzamer Wonen helpt je!

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen met HeemSteeds Duurzamer helpen we huiseigenaren om hun geld en hun huis op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis verantwoord energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk met oog voor de bouwkundige staat en focus op isolatie en comfort. Het resultaat? Een energiezuinig pand dat kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

.

Doe je mee met energiebesparende maatregelen?

Bespreek je wensen

Sinds 14 september 2018 is de samenwerking tussen HeemSteeds Duurzamer en de Huizenaanpak officieel vastgelegd. Het belang van samenwerken is groot in de energietransitie. HeemSteeds Duurzamer Wonen is een groep met bouwondernemers, die al geruime tijd samenwerken om de gebouwde omgeving in Heemstede e.o. te verduurzamen. HeemSteeds Duurzamer organiseert o.a. informatieavonden per wijk voor de gemeente.
Meer informatie over HeemSteeds Duurzamer op: www.heemsteedsduurzamer.nl

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken

De Huizenaanpak is actief in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland

Het werkgebied van de Huizenaanpak bestaat uit de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Beverwijk, Wijk aan Zee, Gemeente Heemskerk, Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en Gemeente Uitgeest en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, Penningsveer, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.

Gemeente Haarlem
Gemeente Beverwijk
Gemeente Bloemendaal
Gemeente Heemskerk
Gemeente Heemstede
Gemeente Velsen
Gemeente Zandvoort
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!