Loading...
Woningtype2019-01-21T16:26:20+01:00

Voor iedere woning een oplossing

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten met een hart voor duurzaamheid. Samen bieden we particuliere woningeigenaren de kans om hun geld en hun woning op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We maken het hen gemakkelijk om hun huis echt energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk en resultaat, met een energiezuinige woning die kosten bespaart en meer rendement oplevert.

Woningen van voor 1960 of jaren dertig woningen

Vóór 1960

Woningen van vóór 1960 zijn ontzettend geliefd bij jong en oud. Typerend voor deze woonhuizen is de smalle entree met de keuken in het verlengde en de brede woonkamer. Deze woningen zijn vaak gedateerd en hebben veelal te maken met tocht en warmteverlies. De Huizenaanpak kent dit type woning zeer goed en heeft ruime ervaring met de verbetering van het comfort.

Aan de slag
Villa's en luxe woonhuizen

Villa’s & luxe woonhuizen

Door de grote open ruimtes hebben villa’s vaak te maken met hoge gas- en elektriciteitskosten. Duurzame investeringen leiden hier tot grote energiebesparingen en hebben korte terugverdientijden. De Huizenaanpak adviseert over energiebesparing in jouw woning.

Aan de slag
Jaren '60 en '70

Jaren ’60 & ’70 woning

Tijdens de bouw van jaren ’60 en ’70-woningen was isolatie nog geen onderwerp van belang. Heb je last van koude voeten of tocht in de woonkamer of in huis? De Huizenaanpak adviseert hoe je meer comfort en een lagere energierekening kunt bereiken.

Aan de slag
Appartement in Vereniging van Eigenaren (VvE)

Appartement in VvE

Voor isolatie van jouw appartement of zonnepanelen op het dak moet je dit vaak met de VvE regelen. De Huizenaanpak helpt jou en de VvE bij het (gezamenlijk) uitvoeren van deze duurzame aanpassingen. Dat scheelt in de kosten en op uiteindelijk in de energierekening.

Aan de slag
Monumenten en historische gebouwen

Historische gebouwen

Het energiezuiniger maken van historische gebouwen is een ware uitdaging. Een restauratie, renovatie of verbouwing is een waardevolle investering en het is bovendien het moment om energiemaatregelen mee te nemen. Met de kennis en expertise van de Huizenaanpak is hier veel te winnen.

Aan de slag
Woningtype jaren negentig

Jaren ’90

Woningen uit de jaren negentig hebben over het algemeen een energielabel B of C. Het verschil zit hem in de maatregelen die huiseigenaren zelf hebben getroffen. Begin dan met het isoleren van de bouwdelen die het minst goed geïsoleerd zijn: het dubbel glas en de begane grond naar de kruipruimte.

Aan de slag

En ook…

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!