Loading...

Haarlemse Jaren ’90 wijk Tubergen

//Haarlemse Jaren ’90 wijk Tubergen
Haarlemse Jaren ’90 wijk Tubergen2019-01-21T16:38:35+01:00

Project Description

Tubergen is onderdeel van de Koninginnebuurt en bevindt zich tussen de Leidsevaart en de Wagenweg in Haarlem. De woningen zijn allemaal gebouwd in 1988 en hebben energielabel C of D. Het verschil zit hem in de maatregelen die huiseigenaren zelf hebben getroffen. Over het algemeen zijn deze woningen matig geïsoleerd.

De gasleidingen in Tubergen zijn gedateerd en dienen op niet al te lange termijn te worden vervangen. Dat zou een aanleiding kunnen zijn om de wijk van het aardgas af te halen. Daarnaast zijn de woningen nu 30 jaar oud, dat betekent dat er al twee CV ketels zijn vervangen en als de laatste ketel op is de overstap naar een nieuwe wijze van verwarmen er wellicht net aankomt?

Het onderzoek
In het onderzoek zijn vier verschillende type woningen onderzocht. Over het algemeen zijn de vloeren van de woningen goed geïsoleerd. De kozijnen zijn echter matig tot slecht geïsoleerd en hebben kieren. De beglazing is van 1988 en daarmee gedateerd. Glas dat ouder is dan 20 jaar, verliest zijn isolatiewaarde. Ook de spouwmuurisolatie is matig. Achter gevelpanelen zit meestal steenwol isolatie, die mag na 30 jaar weleens goed worden nagekeken, en wellicht vervangen. Vaak is er een vochtprobleem en vochtig isolatiemateriaal isoleert namelijk niet meer.

Type woning: Jaren ’90

Bouwjaar: circa 1988

Oppervlakte: verschilt

Tubergen

Het aanbod

No Regret, gestructureerde aanpak in diverse pakketten.

  • Isoleren & ventileren
  • Verwarmen & warm water

  • Energie opwekken

Waarom nú meedoen?

  • De gasprijs loopt dit jaar al fors op, kies nu voor energiebesparing

  • Schakel de huizenaanpak thuis in en laat een stappenplan met offerte maken

  • Wij bepalen met jou de juiste volgorde zodat je geen spijt krijgt van de investeringen

  • Kies voor kwaliteit in de uitvoering

In het nieuws

Op de hoogte blijven?

De Huizenaanpak blijft de ontwikkelingen in de wijk volgen en organiseert regelmatig bijeenkomsten voor geïnteresseerden. De Huizenaanpak verbetert woonplezier door de nodige verbeteringen slim te combineren met energiebesparende maatregelen. Wil je ook in actie komen met jouw huis?

Neem contact op om je wensen te bespreken, plan direct je bezoek aan de showroom of volg de Huizenaanpak op Facebook.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!