Relevante informatie

/Relevante informatie
Relevante informatie2017-11-03T11:20:47+02:00

Milieu Centraal

Milieu Centraal is een voorlichtingsorganisatie opgezet in 1998 op initiatief van het toenmalige ministerie van Milieubeheer (VROM). De website www.milieucentraal.nl geeft onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie op het gebied van energie en milieu in het dagelijks leven.

Relevante informatie voor u als huizenbezitter:

Energiezuinig wonen

Alles over het dak-, gevel-, raam- en vloerisolatie, duurzaam verwarmen, cv- en hr-ketels, energieneutraal wonen, mogelijkheden voor financiering en ventilatie.
https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiezuinig-huis/

Zonnepanelen

Waar moet u op letten bij de aankoop van zonnepanelen? Is uw dak wel geschikt? Hoeveel panelen heeft u nodig? Wat levert het op en meer vragen worden op deze website beantwoord.
https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/zonnepanelen/zonnepanelen-kopen/

Doe de check: hoe energiezuinig is uw huis?

Op de website https://www.verbeteruwhuis.nl/ kunt u uw woning controleren en ontdekt u met welke maatregelen u uw woning kunt verbeteren. Deze verbeteringen verhogen uw comfort, verlagen uw energiekosten en zijn minder milieubelastend. U vult enkele vragen in over uw huis en uw woonsituatie en u krijgt direct inzicht in de mogelijke maatregelen.

Let wel op: deze website maakt gebruik van informatie uit het kadaster. Er wordt geen rekening gehouden met uw berekentool houdt geen rekening met uw op informatie uit het kadaster en open data.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!