Loading...
Ook een lagere energierekening2019-11-11T09:47:49+01:00

Koude voeten. Tocht in huis. En aan het einde van het jaar de afrekening van de energieleverancier die altijd hoger uitvalt dan gehoopt. Waarom niet investeren in energiebesparende maatregelen? Door slim te isoleren bespaar je op de energierekening en blijft het aangenaam warm in huis.

Door het nemen van maatregelen (in één keer of stapsgewijs) die afgestemd zijn op elkaar, ontstaat er een gezond binnenklimaat, meer comfort en een lagere energierekening. Daarnaast is energie besparen ontzettend belangrijk voor het milieu. Als we allemaal een beetje minder verbruiken stoten we ook minder C02 uit en helpen we klimaatverandering tegen te gaan.

Investeren in de woning met energiebesparende middelen wordt vaak overschat. Het is te duur, er valt weinig comfortwinst te behalen en de financiële voordelen zijn minimaal. Gelukkig is dat niet zo. Spouwmuurisolatie kan bijvoorbeeld al binnen een dag gerealiseerd worden en de kosten daarvan liggen rond de €15,- per vierkante meter. Afhankelijk van het woningtype, het bouwjaar en het oppervlak kan de investering tussen de €4,- en €5,- per vierkante meter op jaarbasis opleveren.

Onze samenwerkende vakmensen hebben in samenspraak met de gemeente Haarlem modellen ontwikkeld om woningen duurzaam te renoveren. Wij adviseren over energiebesparende maatregelen die je kunt treffen in huis. En kijken daarbij naar isolatie en installaties, maar ook naar ventilatie en gebruik.

Een voorbeeld: Zet na het douchen of het koken het raam een half uur open. Zo kan vocht ontsnappen en blijft het huis aangenaam warm aanvoelen.

Hoe werkt het?

Wil je weten wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen?
Bel 085-2220420 of stuur je vraag per mail.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mail *

Wat is het bouwjaar van de woning?

Wat is je vraag?

Velden met een * zijn verplicht.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!