Loading...
Groepsaankoop Zonnepanelen2019-11-11T09:47:39+01:00

Een lagere energierekening en meer rendement

Wek zelf duurzame energie op en breng de energierekening omlaag. Met zonnepanelen op je dak bespaar je op de maandelijkse energierekening. Daarnaast hebben zonnepanelen een hoger rendement dan de rente op je spaarrekening. En je kunt ook nog eens 21% BTW terugvragen.

Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak bent je verzekerd van zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het klimaat, maar ook een slimme investering. Doe je mee?

Door deel te nemen aan de groepsaankoop krijg je een voordelig aanbod met hoogwaardige producten en goede garantievoorwaarden.

Het aantal zonuren in Noord-Holland is hoog. In 2016 scheen de zon 1032 uur in Maastricht, in Haarlem scheen de zon maar liefst 1109 uur! De opbrengst van je zonnepanelen is dus extra hoog. Daardoor verdien je de panelen sneller terug en bespaar je meer op de energierekening.

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen van Duitse producenten
  • Professionele installatie door een lokale installateur
  • Degelijke garantievoorwaarden voor de producten en de installatie
Actie in Bloemendaal, Haarlem en Heemstede

Heb je nog vragen?

Ben je benieuwd wat de Huizenaanpak voor jou kan betekenen? Neem telefonisch (085-2220420) of per e-mail contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen.

085 – 222 0420

Maak een afspraak

Is jouw dak niet geschikt voor zonnepanelen of wil je eerst een goed advies? De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met adviseur. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

Afspraak maken
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!