Loading...
Groepsaankoop Zonnepanelen2018-07-04T15:11:07+02:00

Zonnepanelenactie Bloemendaal als eerste gemeente van start!

Gemeente Bloemendaal- aangesloten bij de Huizenaanpak

Wellicht heeft u een brief ontvangen van de gemeente Bloemendaal over de zonnepanelenactie. Deze gezamenlijk inkoop is op 7 mei van start gegaan. De gemeente Bloemendaal organiseert samen met de stichting Huizenaanpak (SHA) een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners van Bloemendaal. De inschrijving is inmiddels gesloten. Via onderstaande link meer informatie vinden over de actie.

Ook Heemstede gestart met zonnepanelenactie!

Gemeente Heemstede - aangesloten bij de Huizenaanpak

Op zaterdag 12 mei hebben ook de inwoners van Heemstede een brief ontvangen van de gemeente over de zonnepanelenactie. De gemeente Heemstede organiseert samen met de stichting Huizenaanpak (SHA) een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners van Heemstede. De inschrijving is inmiddels gesloten. Via onderstaande link meer informatie vinden over de actie.

Nederland wordt steeds groener en duurzamer! Maar we zijn er nog lang niet om alle gemeenten klimaatneutraal te krijgen. Wilt u besparen op uw energiekosten en uw woning in één keer een stuk duurzamer maken? Geef u dan nu op voor de voorinschrijving van de groepsaankoop zonnepanelen!

Door deel te nemen aan de groepsaankoop krijgt u een voordelig aanbod met hoogwaardige producten en goede garantievoorwaarden. Het aantal zonuren in Noord-Holland is hoog. In 2016 scheen de zon 1032 uur in Maastricht, in Haarlem scheen de zon maar liefst 1109 uur! De opbrengst van uw zonnepanelen is dus extra hoog. Daardoor verdient u de panelen sneller terug en bespaart u meer op uw energierekening.

Voordelen

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen van Duitse producenten
  • Professionele installatie door een lokale installateur
  • Degelijke garantievoorwaarden voor de producten en de installatie

Voorinschrijving zonnepanelenactie

Uw naam *

Uw adres*

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Velden met een* zijn verplicht.

Zon op Heemstede

Samen energie opwekken?

Is uw dak minder geschikt voor zonnepanelen of u bent geïnteresseerd in het gezamenlijk opwekken van energie? De Huizenaanpak werkt samen met Kennemer Energie en Zon op Heemstede. Samen met lokale initiatiefnemers, dakeigenaren, ondernemers en gemeenten realiseren zij collectieve zonnestroom-installaties. Zo maken zij voordelige schone energie voor iedereen beschikbaar. Lees meer op de website van Kennemer Energie: www.kennemerenergie.nl of op de website van Zon op Heemstede: https://www.zonopnederland.nl/zon-op-heemstede-3/

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze telefonische helpdesk. Onze telefonische helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00. Telefoonnummer: 085 222 00 20.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!