Van het aardgas af? Hoe zit het eigenlijk met waterstof? Worden de gasleidingen in de toekomst niet voor iets anders gebruikt?

/Van het aardgas af? Hoe zit het eigenlijk met waterstof? Worden de gasleidingen in de toekomst niet voor iets anders gebruikt?

Van het aardgas af? Hoe zit het eigenlijk met waterstof? Worden de gasleidingen in de toekomst niet voor iets anders gebruikt?

Het eerlijke verhaal is dat we niet weten hoe het zal gaan met de gasinfrastructuur. Misschien kan er wel warm water doorheen stromen om de huizen te verwarmen. Misschien stappen we over op waterstof. Het punt is dat er nu nog geen oplossingen zijn en dat we allemaal aan de slag moeten, willen we onze huizen en onze leefomgeving toekomstbestendig houden. Wat we wel weten is dat de gasprijs sterk zal gaan stijgen. Daarom is het slim om je gasverbruik terug te brengen en uiteindelijk zelf energie op te wekken. Voor actuele informatie over de gemeentelijke energiestrategie verwijzen we je graag naar de gemeente Haarlem.

By |2019-01-30T14:17:28+02:00september 21st, 2018|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!