Informatiebijeenkomst Zuiderpolder

//Informatiebijeenkomst Zuiderpolder
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wilt u een lagere energierekening? En een comfortabeler huis? Twijfelt u tussen zonnepanelen, vloerisolatie of HR++ glas? Dan is het tijd voor de Huizenaanpak. Onze experts weten welke maatregelen passen bij úw huis. Kom naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 14 november. De Huizenaanpak organiseert een informatiebijeenkomst voor woningeigenaren in de Zuiderpolder.

Aanvang: 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Aanmelden

Waarom meedoen met de Huizenaanpak?

Besparen op uw energiekosten > Veel woningen in de Zuiderpolder hebben energielabel C. Dat is mooi, maar het kan nog beter. Met een paar extra maatregelen kan uw energierekening omlaag.

Meer comfort in uw huis > Energiebesparende maatregelen zorgen voor meer wooncomfort. Ook in uw huis!

U draagt bij aan een betere wereld > De fossiele brandstoffen raken op en de uitstoot van broeikasgassen moet omlaag. Door uw huis verder te isoleren of energie op te wekken, draagt u uw steentje bij.

Advies op maat

Welke energiemaatregelen zijn voor uw huis geschikt? En hoeveel kunt u daarmee besparen? Dat weten de experts van de Huizenaanpak. Zij geven advies op maat en voeren de werkzaamheden uit.

Programma

  • Haarlem in 2030 Energieneutraal, wat betekent dat? (gemeente Haarlem)
  • De SlimmeMeter in uw wijk (Liander)
  • Hoe kunt u zelf aan de slag met energiebesparing?(De Huizenaanpak)

Wat is de Huizenaanpak?

De Huizenaanpak is een lokaal samenwerkingsverband tussen vakmensen uit Haarlem en de regio’s Zuid-Kennemerland en IJmond. Samen met de gemeenten uit deze regio’s werken wij aan het behalen van een ambitieuze doelstelling: klimaatneutraal zijn in 2030.

De Huizenaanpak staat voor kennis, kwaliteit en garantie.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!