Workshop: Hoe communiceer je Energietransitie?

//Workshop: Hoe communiceer je Energietransitie?
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De media staan op dit moment bol van de informatie over de inmiddels gaande energietransitie naar een gasloze woonomgeving. Wie had een jaar geleden kunnen bedenken dat deze ontwikkeling in zo’n stroomversnelling zou komen.

Voorbeelden als bodemdaling door gaswinning en de daaruit voortvloeiende woonschade zijn aan de orde van de dag. Het probleem wegstoppen is nooit verstandig. Hoe communiceer je nu naar de verschillende doelgroepen, die een onderdeel vormen van de gebruikscyclus, op een correcte en heldere manier wat energietransitie is en wat het voor jou als persoon of instantie of organisatie betekent? Dat blijkt op het eerste gezicht niet zo eenvoudig.

Deze experts kunnen handvatten bieden bij een uit te werken casus waarvoor overigens een eenduidige aanpak niet vanzelfsprekend is.

Spreker(s)

  • Maurits Groen, Consultant op het gebied van Milieu, Klimaat en Energie | MGMC
  • Baud Schoenmaeckers, eigenaar van verduurzaamd erfgoed Het Seinwezen en directeur Synergos Communicatie (klimaatcommunicatie)

Moderator

Pieter Paul Verheggen (Directeur onderzoeksbureau MOTIVACTION)

Kosten

Entree €5,- euro (ABC-vrienden €3,- euro) incl. bezoek expositie IN HAARLEM STAAT EEN HUIS.
Voor de lezingen hoeft u zich niet aan te melden. Voor de workshops wel, stuur daarvoor een mail naar management@architectuurhaarlem.nl

Tijden

Start workshop: 16:00.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!