VvE bijeenkomst Haarlem: energiebesparing, verduurzaming en financiering

/, VvE, VvE Haarlem/VvE bijeenkomst Haarlem: energiebesparing, verduurzaming en financiering
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Er zijn nu gunstige regelingen voor VvE’s om te verduurzamen. De gemeente Haarlem heeft daarom samen met de Huizenaanpak een selectie van experts bijeengebracht. Zij zullen u informeren over recente ontwikkelingen rondom de verduurzamingsmogelijkheden van VvE’s. Bovendien biedt de gemeente kosteloos tien intakegesprekken aan waarvoor u zich kunt aanmelden tijdens de avond.

In 2050 is aardgas niet meer beschikbaar om woningen en gebouwen te verwarmen. Haarlem wil zelfs al in 2040 van het aardgas af! Dat lijkt ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt. We moeten op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen, te koken en te douchen. De overgang naar aardgasvrij wonen leidt tot veranderingen in huis.

Wilt u het comfort in uw appartement vergroten en ook duurzaamheidsmaatregelen in uw onderhoudsplan meenemen. Dan bent u als bestuurder of beheerder van uw VvE van harte uitgenodigd voor de VvE informatieavond.

Datum: maandag 15 april Tijd: 19.15 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: gemeentekantoor Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, Haarlem.

Aanmelden
Meldt u aan via www.huizenaanpak.nl/vve-bijeenkomst-haarlem.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!