Verkiezing duurzaamste huis van Nederland

//Verkiezing duurzaamste huis van Nederland
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In 2018 gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woning kunnen zich aanmelden. De verkiezing vindt plaats in het najaar waarbij de titel van het leukste, beste en meest innovatieve duurzame huis wordt uitgeroepen. De Huizenaanpak doet mee en hoopt dat één van de voorbeeldwoningen in de prijzen zal vallen. Benieuwd naar onze voorbeeldwoningen?

Een huis verduurzamen is een heel proces en als het dan lukt zijn de bewoners terecht trots. De titel ‘duurzaamste huis van Nederland’ is de kroon op het werk voor alle goede voorbeelden op de Duurzame Huizen Route van website. Er zijn inmiddels zo veel mooie voorbeelden in Nederland gerealiseerd. Door de verkiezingen komt er meer aandacht voor de voorbeelden en de interessante ervaringen van de bewoners.

Aanmelden kan tot 30 september 2018. Lees alles over de verkiezing van het duurzaamste huis op: https://duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/over-de-verkiezing

 

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!