Tentoonstelling over Haarlem gasvrij in Kweekcafé

//Tentoonstelling over Haarlem gasvrij in Kweekcafé
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In 2050 is aardgas niet meer beschikbaar om woningen en gebouwen te verwarmen. Haarlem wil zelfs al in 2040 van het aardgas af! Dat lijkt ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt. In het Kweekcafé is een tentoonstelling over gasvrij wonen. Laat je inspireren door mensen die je voor zijn gegaan.

We moeten op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen, te koken en te douchen. De overgang naar aardgasvrij wonen leidt tot veranderingen in huis. De Haarlemmers in deze expositie gingen zelf aan de slag. Zij wonen al steeds gasvrijer of wonen zelfs al aardgasvrij. Bekijk de voorbeeldwoningen en kom meer te weten over koken op inductie, de werking van een warmtepomp of zonnepanelen. Ook is er informatie over de duurzaamheidslening van de gemeente.
Tentoonstelling

De tentoonstelling stond in het voorjaar 2018 in het ABC Architectuurcentrum onder de naam ‘In Haarlem staat een huis #1 Energietransitie: los van het aardgas’.

Samen met onze partners Kennemer Energie, het ABC en de gemeente Haarlem is deze tentoonstelling nu in deze vorm bij het Kweekcafé tot stand gekomen. De tentoonstelling is te zien in de grote kas van het Kweekcafé tijdens openingstijden. Bij een bezoek op vrijdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur kun je meteen terecht bij het duurzaamheidsloket.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!