Pop-up woningcheck op 15 februari warme truiendag

//Pop-up woningcheck op 15 februari warme truiendag
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Brr… Het is koud. Trek een warme trui aan en kom naar de bibliotheek in Haarlem Noord. Op 15 februari – tijdens Warme Truiendag – is daar de pop-up woningcheck van de Huizenaanpak. Gratis advies op locatie waarmee je het comfort in huis verbetert en bespaart op de energierekening. Dat is dus meer comfort en minder kosten. Bovendien is investeren in energiebesparende maatregelen een leuk spaarpotje voor later.

Pop-up woningcheck in de Bibliotheek in Haarlem Noord op 15 februari!

Heb je vragen over energiebesparende maatregelen en mogelijkheden? Wilt je je idee voorleggen aan een expert? Wilt je een begin maken met de verduurzaming van uw huis? Meld je dan snel aan voor de woningcheck. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

Aanmelden

Naam *

E-mail *

Maak een afspraak in de showroom

Ben je niet in de gelegenheid om vrijdagmiddag te komen? Maak een afspraak in de showroom. De Huizenaanpak beschikt over een compleet ingerichte showroom met installatie- en isolatietechnieken, aan de Claes Tillyweg 8 te Haarlem. De showroom is op afspraak bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek is kosteloos en duurt circa 60 minuten.

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten met een hart voor duurzaamheid. Samen bieden we particuliere woningeigenaren de kans om hun geld en hun woning op de lange termijn te laten renderen. We helpen hen om hun huis echt energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk en resultaat, met een energiezuinige woning die kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!