Opening Showroom 15 maart

//Opening Showroom 15 maart
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op donderdag 15 maart opent wethouder Duurzaamheid Cora-Yfke Sikkema de showroom van de stichting Huizenaanpak. De showroom bevindt zich in de Waarderpolder, aan de Claes Tillyweg nr. 8. Er is van alles te zien: zonnepanelen, warmtepompen en isolatiematerialen van diverse fabrikanten. In de showroom wordt – op afspraak – uitleg kan geven over de toepassing en verwerking van de producten en over methoden om energie te besparen. Met de showroom laat de stichting Huizenaanpak graag zien dat het niet moeilijk is om energiebesparend te bouwen en te leven.

Stichting Huizenaanpak

De stichting Huizenaanpak (HA) is een collectief van samenwerkende vakmensen. Energieadviseurs, bouwkundig adviseurs, architecten, aannemers en installateurs uit de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Deze lokale specialisten slaan de handen ineen om bestaande (koop)huizen, villa’s, historische gebouwen en Verenigingen van Eigenaren (VvE) energieneutraal of zuiniger én comfortabeler te maken. Huizenbezitters krijgen een lagere energierekening en een aangenamer klimaat in huis. De Huizenaanpak is lokaal, specialistisch, persoonlijk en innovatief.

Met simpele oplossingen streeft de Huizenaanpak naar een flinke besparing op de energiekosten, voor ieder woningtype. De aanpak is telkens hetzelfde. Eerst wordt er een ‘Nul op de Meter’ plan gemaakt en vervolgens wordt daar in stappen naartoe gewerkt. Hierbij staan de comfort wensen centraal.

Om de slag naar groene groei te realiseren, is het van belang om kennis delen. Hiervoor biedt de showroom speciaal ingerichte presentatie- en workshopruimtes. Partners van de Huizenaanpak kunnen hun energiezuinige initiatieven en producten laten zien. De showroom is ook een ontmoeting- en werkplek.

Programma

14:30 – 15:00 Inloop
15:00 – 15:05 Welkom – Herman Schotman (projectleider Huizenaanpak)
15:05 – 15:15 Frans Zegwaart (voorzitter Huizenaanpak)
15:15 – 15:25 Wethouder Duurzaamheid Cora-Yfke Sikkema
15:25 – 15:35 Uitreiking labelstappen
15-35 – 15:45 Uitleg showroom (DRZM)
15:45 – 15:50 Verrassing
15:00 – 16:00 Afsluiting – Herman Schotman

Aanmelden

Wilt u zich alvast aanmelden voor de opening? Dat kan via onderstaand formulier.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!