OD IJmond bedrijvendag

//OD IJmond bedrijvendag
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Klimaatneutraal zijn, dat is een van de ambities van de gemeenten in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland. Daarvoor moeten we vanaf 2020 jaarlijks 3.000 woningen energieneutraal renoveren.

Om de doelstellingen te realiseren, nodigen OD IJmond en de Huizenaanpak bouwers, installateurs, isolatiebedrijven, adviseurs en toeleveranciers van harte uit voor een netwerkbijeenkomst om u bij te praten over wat deze aanpak voor u kan opleveren.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 februari vanaf 14.45 uur in het Rabobank IJmond Stadion, thuisbasis van voetbalclub Telstar, Minister van Houtenlaan 123 te Velsen-Zuid.

Tijdens de bijeenkomst maakt u kennis met een aantal concrete mogelijkheden die de Huizenaanpak uw bedrijf biedt. Bijvoorbeeld het regionaal opleidings- en trainingsprogramma voor bedrijven die zich verder willen bekwamen in duurzaamheid, of deelname aan het Duurzaam Bouwloket, waardoor uw bedrijf gemakkelijk en snel onder de aandacht komt bij particuliere huiseigenaren.

Programma

14.45 uur – Inloop met koffie

15.00 uur – Welkom en opening

15.10 uur – Regionaal Opleidingsprogramma
Samen met diverse opleidings- en trainingsinstituten is een regionaal programma ontwikkeld voor MKB bedrijven die zich extra willen bekwamen in duurzaamheidsmaatregelen om energiebesparing bij bestaande bouw te realiseren. Dat programma is vastgelegd in een jaarkalender die per maand wordt geactualiseerd. U krijgt uitleg over het programma en de wijze waarop u kunt deelnemen.

15.30 uur – Duurzaam Bouwloket
De regiogemeenten faciliteren het Duurzaam Bouwloket. U krijgt informatie wat dit loket precies voor u kan betekenen en u maakt kennis met praktijkvoorbeelden. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen en u na afloop aan te melden.

16.00 uur – Presentatie Energieneutraal renoveren
Bij de Stichting Huizenaanpak is het afgelopen jaar ervaring opgedaan met energieneutraal renoveren. In de presentatie is aandacht voor Nul-op-de-meter concepten, onderliggende rekenmethoden en praktijkvoorbeelden.

16.45 uur – Afsluiting en borrel
Er is gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen, te netwerken en u aan te melden voor een training of het Duurzaam Bouwloket.

Aanmelden

U wordt gevraagd zich aan te melden via www.odijmond.nl/starthuizenaanpak.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!