Mugfest op zondag 7 oktober

//Mugfest op zondag 7 oktober
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het weekend van 6 en 7 oktober is het Mugfest! Het duurzaamheidsfestival van de Groene Mug. Op zaterdag vinden de activiteiten plaats in de Haarlemmer Kweektuin. Op zondag zijn er activiteiten op de Grote Markt. Het festival staat in het teken staat van ‘duurzaam doen’: ontdek wat u zelf kunt doen om bij te dragen aan een klimaatneutraal, aardgasvrij en circulair Haarlem.

Het programma op zondag 7 oktober

Mugfest programma zondag 7 oktober 2018

Duurzaamheidsmarkt, lezingen en documentaire op de Grote Markt op zondag 7 oktober

Op zondag vindt op de Grote Markt voor het 11e jaar op rij de duurzaamheidsmarkt plaats. Met duurzame producten en initiatieven op het gebied van innovatie en circulaire economie. Maar ook met lezingen van onder andere Charlotte en Tatjana (de oprichters van Wahine Surfwear), Anabella Meyer over haar Klimaatstripboek en blogster Sara Reijnders (Groen met Saar) over afvalloos leven. Dopper presenteert de documentaire van Sander van Weert In search of the Changemaker. Tijden: van 12:00 – 17:00.

Wethouder Sikkema het Groene Lintje uit aan een duurzaam initiatief. Gedurende de hele dag is er volop muziek, eten en entertainment aanwezig.

Download het programma

Download het Mugfest programma 2018 als PDF.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!