Informatieavond Collectieve Aankoop Zonnepanelen Zandvoort

//Informatieavond Collectieve Aankoop Zonnepanelen Zandvoort
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wek zelf duurzame energie op en breng de energierekening omlaag. Met zonnepanelen op je dak bespaar je op de maandelijkse energierekening. Daarnaast hebben zonnepanelen een hoger rendement dan de rente op je spaarrekening. En je kunt ook nog eens de BTW terugvragen. Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak bent je verzekerd van zonnepanelen die geschikt zijn voor de weersomstandigheden in Zandvoort. Kortom zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het klimaat, maar ook een slimme investering. Doe je mee?

Op woensdag 5 juni organiseert de Huizenaanpak een informatieavond. Per avond zijn er twee sessies: van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:30 tot 21:30 uur. Woningeigenaren uit Zandvoort zijn van harte welkom.

De informatieavond wordt georganiseerd in Wijkcentrum de Blauwe Tram. Tijdens de informatieavond worden de producten van de Collectieve Aankoop Zonnepanelen gepresenteerd en worden vragen van geïnteresseerden direct beantwoord. De voor- en nadelen van het groepsproces worden besproken en er wordt toegelicht hoe deelnemers 21% BTW kunnen terugvragen bij de Belastingdienst.

Gratis toegankelijk
Het aantal plaatsen is uiteraard beperkt, dus wees er snel bij. Er zijn maximaal 150 stoelen per sessie beschikbaar. Geïnteresseerde woningbezitters kunnen zich nu inschrijven en een stoel reserveren via www.zandvoort-huizenaanpak.nl/informatieavond.

Samen naar 30% duurzame elektriciteit in 2030
Deelnemers aan deze collectieve krijgen een bezoek aan huis van een installateur. Indien het dak geschikt is, ontvangen deelnemers een maatwerkofferte met een helder advies. Deelnemers beslissen daarna zelf om wel of niet mee te doen. Naast het financiële rendement voor de bewoner, zorgen meer zonnepanelen voor het behalen van de doelstelling van de Gemeente Haarlem: 30% hernieuwbare elektriciteit in 2030.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!