Informatieavond Collectieve Aankoop Zonnepanelen 19 juni

//Informatieavond Collectieve Aankoop Zonnepanelen 19 juni
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op woensdag 19 juni en donderdag 27 juni organiseert de Huizenaanpak twee informatieavonden. Per avond zijn er twee sessies: van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:30 tot 21:30 uur. Woningeigenaren uit Haarlem, Bloemendaal en Heemstede zijn van harte welkom.

De informatieavonden worden georganiseerd in het Gemeentekantoor Zijlpoort in Haarlem (het oude postkantoor). Tijdens de informatieavonden worden de producten van de Collectieve Aankoop Zonnepanelen gepresenteerd en worden vragen van geïnteresseerden direct beantwoord. De voor- en nadelen van het groepsproces worden besproken en er wordt toegelicht hoe deelnemers 21% BTW kunnen terugvragen bij de Belastingdienst.

Gratis toegankelijk

Het aantal plaatsen is uiteraard beperkt, dus wees er snel bij. Er zijn maximaal 150 stoelen per sessie beschikbaar. Geïnteresseerde woningbezitters kunnen zich nu inschrijven en een stoel reserveren via www.haarlem-huizenaanpak.nl/informatieavond.

Samen naar 30% duurzame elektriciteit in 2030

Deelnemers aan deze collectieve krijgen een bezoek aan huis van een installateur. Indien het dak geschikt is, ontvangen deelnemers een maatwerkofferte met een helder advies. Deelnemers beslissen daarna zelf om wel of niet mee te doen. Naast het financiële rendement voor de bewoner, zorgen meer zonnepanelen voor het behalen van de doelstelling van de Gemeente Haarlem: 30% hernieuwbare elektriciteit in 2030.

De Huizenaanpak is mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en Gemeente Haarlem.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!