In Haarlem staat een huis – Opening expositie

//In Haarlem staat een huis – Opening expositie
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 12 april opent om 17:00 uur Joke Geldhof, gedeputeerde provincie Noord-Holland Ruimtelijke Ordening en Wonen samen met Floor Roduner, wethouder Wonen gemeente Haarlem in het ABC de expositie IN HAARLEM STAAT EEN HUIS.

Dit is de eerste ABC-expositie in een reeks van vier waar verscheidene aspecten van de ‘transitie naar duurzaamheid’ worden belicht. Voor #1 staat de energietransitie centraal: Wat staat ons te wachten wanneer we ‘Los van het aardgas’ gaan? Wat betekent dat voor ons huis? Welke invloed heeft dat op de architectuur? Hoe gaan we straks bestaande (monumentale) en nieuwe woningen verwarmen en hoe krijgen we heet water? Maar ook: wat kunnen wij zelf als particulier eigenaar of huurder doen?

Gedurende de tentoonstellingsperiode (12 april t/m 2 juli) is er een uitgebreid programma met o.a. lezingen en discussies. Tijdens de Dag van de Architectuur op 2 juni zijn er ook openstellingen van o.m. een aantal woningen en voorbeeldprojecten.

Komt u naar de opening?

Opgeven is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten als u komt.

Uw naam *

Uw e-mail *

Velden met een* zijn verplicht.

Samenwerking

De expositie brengt in beeld wat de stand van zaken is en toont hoe verschillende partijen, instellingen en bedrijven de toekomst voor zich zien. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer: Gemeente Haarlem – Provincie Noord-Holland – Pure Energie Fonds – Alliander – de Huizenaanpak – Techneco – Ymere – Pré Wonen.

Meer informatie:
www.architectuurhaarlem.nl

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!