Haarlem Duurzaam Festival

/Haarlem Duurzaam Festival
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op zondag 1 oktober is de Grote Markt in de binnenstad van Haarlem weer het decor voor duurzame en circulaire initiatieven. Op deze dag viert Haarlem Duurzaam Markt haar jubileum en pakt wegens het 10-jarig bestaan uit met een festival editie. Naast biologische producten op de markt, inspirerende sprekers in de Vishal, een breed aanbod voor kinderen en de uitreiking van het Groene Lintje is ook de Huizenaanpak aanwezig met een mooi aanbod voor woningeigenaren.

Doe de gratis woningcheck

Van 12:00 tot 17:00 kan iedere woningbezitter bij de kraam van de Huizenaanpak een gratis woningcheck laten doen. Met behulp van www.verbeteruwwoning.nl en www.energielabelatlas.nl wordt een scan van de woning gemaakt en ter plekke met één van onze adviseurs besproken. Vervolgens krijgt de woningeigenaar een:

  1. Gratis stappenplan naar NOM met de eerste belangrijke maatregelen (o.b.v. quickscan)
    + relevante doorverwijzing
  2. Aanbod om op afspraak de woning te bekijken om zo een beter advies te krijgen €150,-
  3. Offerte voor een maatwerkadvies €200 / €300 waarmee de woningeigenaar maatregelen kan nemen voor de verbetering van de woning.

Bezoekers die meer voelen voor deelname aan één van de acties van de Huizenaanpak kunnen terecht aangrenzende kramen. Zo is er een kraam met meer informatie over de groepsinkoop zonnepanelen! Ook DRZM en Het Groene Huis bemannen een aantal kramen tijdens de markt en kunnen meer informatie geven over enkelvoudige maatregelen zoals isolatieadvies en vloerverwarming.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!