Dietsveld

//Dietsveld
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het is herfst. Dat betekent binnenkort weer koude voeten, tocht in huis en een hoger energieverbruik. De meeste woningen in uw buurt, de wijk Dietsveld, zijn gebouwd in de jaren ’30 en ’50. Het zijn huizen met karakter, sfeer en mogelijkheden.

Helaas zijn deze woningen over het algemeen slecht geïsoleerd en heeft uw woning waarschijnlijk een energielabel E, F of G. De warmte ontsnapt op allerlei manieren uit uw huis en u betaalt te veel geld aan uw energieleverancier.

Dat kán anders !
Uit onderzoek van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) blijkt dat u tussen de 1.500 en 2.000,- euro per jaar kunt besparen aan energiekosten.

De Huizenaanpak kan u daarbij helpen. Onze samenwerkende vakmensen hebben in samenspraak met de gemeente Haarlem modellen ontwikkeld om dit type woning duurzaam te renoveren.
Wij adviseren u over energiebesparende maatregelen die u kunt treffen in uw huis. En kijken daarbij naar isolatie en installaties, maar ook naar ventilatie en gebruik.

Door het nemen van maatregelen die afgestemd zijn op elkaar, ontstaat een gezonder binnenklimaat. U geniet van het comfort en de investeringen die u doet, verdient u terug door te besparen op de energierekening.
Tevens kunnen wij u adviseren in gemeentelijke en landelijke subsidies en leningen voor verduurzaming en nemen samen met u door wat daarbij de stappen zijn.

Op donderdag 12 oktober organiseren de vakmensen van de Huizenaanpak voor de wijk Dietsveld een voorlichtingsbijeenkomst!

Margreet van der Woude – programmamanager Duurzaamheid Gemeente Haarlem en bewoner van Dietsveld – doet het openingswoord en vertelt u hoe duurzaam Haarlem bezig is.

Aanmelden

U bent van harte welkom!

Een leuk presentje om van start te gaan, staat die avond voor u klaar.

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!