Buurman & Buurman Informatiemarkt

/Buurman & Buurman Informatiemarkt
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wilt u uw huis weer eens schilderen? Of wilt u nieuwe kozijnen? Of toch maar eens dat vocht aanpakken? De Buurtcoöperatie helpt u om er achter te komen welk onderhoud wanneer nodig is en welk voordeel gezamenlijke aanbesteding met de buren biedt. Met het Buurtonderhoudsplan “Buurman en buurman Garenkokerskwartier”.

De Buurman & Buurman informatiemarkt is opgezet om buurtbewoners uit het Garenkokerskwartier te informeren over de duurzame Huizenaanpak en vragen direct te kunnen beantwoorden. Zowel leden van de Huizenaanpak, buurtbewoners als professionals zijn aanwezig en geven presentaties of vertellen vanuit eigen ervaring.

U kunt terecht met vragen over de mogelijkheden van (vloer)isolatie, schilderwerk, dubbelglas, vochtoverlast, CV ketel onderhoud en verduurzaming van de woning. Alle onderdelen vallen onder het nieuwe onderhoudsplan waaraan u als pionier kan meedoen. Samen met mede pioniers kunt u actief meewerken aan de ontwikkeling van een collectief onderhoudsplan voor de buurt.

Er zullen inschrijflijsten aanwezig zijn waarop je je kan intekenen als geïnteresseerde. Er wordt dan na afloop een afspraak gemaakt voor een algemene huizencheck.

Programma

19:30 – Inloop
20:00 – Start

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!