Loading...

Plan je bezoek aan de voorbeeldwoning

//Plan je bezoek aan de voorbeeldwoning
Plan je bezoek aan de voorbeeldwoning2019-11-11T09:50:25+01:00

Aardgasvrij en energiezuinig wonen. Hoe ziet dat er nou eigenlijk uit? Bezoek de voorbeeldwoning voor vragen en advies. De bewoonster deelt graag haar woonervaringen en de professionele adviseur van de Huizenaanpak kan je laten zien hoe het er in de praktijk uitziet en werkt. De woning is iedere maandag (oneven weken) en iedere vrijdag (even weken) geopend van 16:00 tot 17:00 en is op afspraak te bezoeken.

  • Aardgasvrij en energiezuinig

  • Persoonlijk door woonervaringen van bewoonster

  • Rondleiding door professionele adviseur

Plan je bezoek aan de voorbeeldwoning

Joyce Beneker molenaar voor de voorbeeldwoning het molenhuisje aan de Schoterveenpolder die aardgasvrij is gerenoveerd door Stichting Huizenaanpak

Joyce (bewoner en molenaar) voor de voorbeeldwoning – “het molenhuisje” – aan de Schoterveenpolder die aardgasvrij is gerenoveerd door Stichting Huizenaanpak.

Liever direct aan de slag?

De Huizenaanpak beschikt over een klein bezoekerscentrum: het Groene Huis, met installatie- en isolatietechnieken, aan de Rijksstraatweg 238 te Haarlem. Het Groene Huis is op afspraak te bezoeken voor een oriënterend gesprek. Wil je graag aan de slag en heb je concrete vragen? Plan direct jouw bezoek aan het Groene Huis en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Het gesprek duurt circa 60 minuten.

Maak een afspraak in de showroom
Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!