Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen

//Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen

Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen

Haarlemmers met een koophuis kunnen meedoen aan de groepsaankoop voor zonnepanelen. Woensdag 19 juni 2019 en donderdag 27 juni 2019 organiseert de Huizenaanpak twee informatieavonden.

De Huizenaanpak organiseert samen met de gemeente een groepsinkoop voor zonnepanelen. Met zonnepanelen op je dak kun je zelf duurzame energie opwekken en wordt jouw woning klaar voor de toekomst. Bovendien zorg je direct voor een beter milieu en gaat je energierekening omlaag: je bespaart daarmee maandelijks op je stroomkosten. Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak ben je verzekerd van zonnepanelen met een gunstige prijs en een uitstekende garantie.
Doet je mee?

Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen

Ben je woningeigenaar? Dan wil je weten of jouw dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op kunnen, wat dat kost en wat het oplevert. Je kunt je inschrijven voor de groepsaankoop en/of de informatieavond via www.haarlem-huizenaanpak.nl. De informatieavonden zijn in het gemeentekantoor Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, Haarlem. Tijdens de informatieavonden presenteert de Huizenaanpak de producten van de groepsaankoop en licht toe hoe deelnemers 21% BTW kunnen terugvragen bij de Belastingdienst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Per avond zijn er 2 sessies: van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.30 uur.

Wek zelf groene stroom op

Wie deelneemt aan deze actie krijgt eerst een bezoek aan huis van een ervaren, lokale installateur. Als je dak geschikt is, ontvang je een maatwerkofferte met een helder advies. Deelnemers beslissen daarna zelf om wel of niet mee te doen. Naast het financiële rendement voor de bewoner zorgen meer zonnepanelen voor een schone, groene en duurzame stad.

De Huizenaanpak is mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en gemeente Haarlem.

By |2019-06-11T14:13:11+02:00juni 11th, 2019|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!