Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen Zandvoort geslaagd

//Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen Zandvoort geslaagd

Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen Zandvoort geslaagd

Dinsdag 5 juni. Organiseerde de Huizenaanpak voor woningeigenaren in Zandvoort een informatieavond overde collectieve aankoopactie voor zonnepanelen. Er waren twee presentatiesessies van een uur in de Blauwe tram. De bezoekers kregen voorlichting over de werkwijze van het groepsproces en konden alle producten zelf bekijken.

Succesvolle bijeenkomst groepsaankoop zonnepanelen

De opkomst in Zandvoort was behoorlijk goed en de zaal was bij beide sessies bijna vol. De presentaties en de inhoud werden verzorgd door de gemeente Zandvoort en de Huizenaanpak. Behalve het belang van duurzame maatregelen werd uitleg gegeven over het groepsproces. Alle vragen die bij de inwoners speelden werden na de presentatie direct beantwoord. Het ging bijvoorbeeld over de bijzondere windzone en de invloeden van zout en zand. Tevens kwamen de salderingsregeling, de goede garanties en de voorwaarden om de 21% BTW te kunnen terugvragen bij de Belastingdienst aan bod.

Ook de vraag waarom er vooraf een aanbetaling van €45,- nodig is, werd duidelijk beantwoord. Deze kosten zijn gereserveerd voor de schouw aan huis. Mocht echter tijdens de schouw blijken dat zonnepanelen niet mogelijk zijn op de woning, dan wordt deze aanbetaling teruggestort. Meedoen is in die zin bijna risicoloos. In wezen zorgt deze drempel alleen dat alle deelnemers serieus interesse hebben in het hoogwaardige aanbod.

De producten

Voor Zandvoort is het zonnepanelensysteem als compleet pakket gepresenteerd. Het pakket bevat Duitse Aleo zonnepanelen van 300 Wattpiek, een Duitse omvormer van SMA en Nederlandse montagematerialen. Alles is inbegrepen inclusief de installatie- en montagekosten, de garanties en de monitoring.

Geïnteresseerden die niet op de informatieavond aanwezig waren kunnen zich alsnog via de website informeren. De presentatie is online terug te vinden via: www.zandvoort-huizenaanpak.nlDaar kunnen zij zich ook inschrijven voor een schouw aan huis.

Als inwoners vragen hebben, kunnen ze contact opnemen met het Energieloket via zandvoort@huizenaanpak.nl of 085 222 00 20.

By |2019-06-13T15:50:30+02:00juni 13th, 2019|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!