Verbouw aan de toekomst! Kom naar de bedrijvendag

//Verbouw aan de toekomst! Kom naar de bedrijvendag

Verbouw aan de toekomst! Kom naar de bedrijvendag

Om de klimaatdoelstellingen van onze regio te behalen, ligt er een stevige doelstelling om woningen energieneutraal te renoveren. Duurzaam verbouwen en renoveren is daarmee de nieuwe standaard. Dat is voor je als professional in de bouw- en installatiesector een kansrijke ontwikkeling. Maar hoe speel je daar slim op in? Hoe krijg je jouw medewerkers snel op het juiste kennisniveau? En heel eerlijk gezegd: hoe zit het nu precies met aardgasvrij verbouwen? Kom naar de bedrijvendag op woensdag 17 april in het Rabobank IJmond stadion.

De bedrijvendag

Op woensdag 17 april organiseren wij, samen met stichting Huizenaanpak, een bedrijvendag voor professionals in de bouw- en installatiesector. De bedrijvendag vindt plaats in het Rabobank IJmond Stadion, thuisbasis van voetbalclub Telstar, en start om 15.00 uur. We sluiten om 17.00 uur af met een netwerkborrel. Oud-keeper van Ajax, Heinz Stuy, trapt af met een inspirerend verhaal over wat voetbal en duurzaamheid met elkaar gemeen hebben.

Kennismaken en direct aansluiten

Tijdens de bedrijvendag wordt – per woningtype – kort ingegaan op het Nul-op-de-meter concept, de onderliggende rekenmethode en kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Voor je als deelnemer een uitgelezen kans om kennis te maken en direct aan te sluiten bij de initiatieven die je aanspreken.

Platform van professionals

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten; energieadviseurs, bouwkundig adviseurs, architecten, aannemers en installateurs uit de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Deze lokale specialisten slaan de handen ineen om bestaande huizen, villa’s, historische gebouwen en Verenigingen van Eigenaren klimaatneutraal of zuiniger én comfortabeler te maken.

Regionaal opleidings- en trainingsprogramma

De Huizenaanpak richt zich niet alleen op professionals, ook woningeigenaren kunnen hier terecht voor advies, uitvoering en deelname aan collectieve inkoopacties. De stichting beschikt over een energieloket, showroom met adviseur en de nieuwste isolatie- en installatietechnieken en een aardgasvrij gerenoveerde voorbeeldwoning. Voor bedrijven die zich verder willen bekwamen in duurzaamheid is er een regionaal opleidings- en trainingsprogramma.

Deelname is gratis

Graag nodigen wij jou ook uit om woensdag 17 april aan onze bedrijvendag deel te nemen. Deelname is gratis en aanmelden kan gemakkelijk via www.huizenaanpak.nl/bedrijven. We kijken uit naar je komst en naar een toekomstige samenwerking.

Programma bedrijvendag

14.45 uur Inloop met koffie
15.00 uur Welkom en opening voorzitter Stichting Huizenaanpak
15.10 uur Keynote spreker Heinz Stuy
15.30 uur Stichting Huizenaanpak, een introductie
15.45 uur Presentaties woningtypes
16.45 uur Afsluiting door wethouder Jeroen Verwoort (VVD)
16.55 uur Borrel

Locatie: Rabobank IJmond Stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK in Velsen-Zuid

Aanmelden: www.huizenaanpak/bedrijven

Verbouwen aan de toekomst. Kom naar de bedrijvendag op woensdag 17 april van 15:00 tot 17:00

By |2019-06-12T11:51:45+02:00april 3rd, 2019|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!