Isabelle Sternheim met VvE aanpak in LEVEN! regio Haarlem

//Isabelle Sternheim met VvE aanpak in LEVEN! regio Haarlem

Isabelle Sternheim met VvE aanpak in LEVEN! regio Haarlem

De Huizenaanpak is trots op Isabelle Sternheim van het VvE Duurzaamheidsloket met haar artikel in @Leven magazine over de energietransitie en de kansen die er zijn voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). LEVEN! magazine is een regionale glossy dat vier keer per jaar verschijnt. De recent gelanceerde lente editie is de tweede van Leven Magazine in de regio Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort, Driehuis, Overveen, Aerdenhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Spaarndam, Cruquius, Halfweg, IJmuiden, Bentveld, Vijfhuizen, Velsen, Vogelenzang. Een korte illustratie:

Energietransitie vereist een echte paradigmashift

Dat alles om ons heen in de ban is van het klimaat, duurzaamheid, energie en het behoud van de aarde mag geen verrassing heten. En dat de manier waarop wij leven daarbij een rol speelt al niet veel meer. Het is inmiddels wel duidelijk dat we met z’n allen maatregelen moeten treffen die ervoor zorgen dat we minder energie verbruiken en dat we daarbij ook ons gedrag moeten aanpassen. De stortvloed aan grote en kleine aanpassingen maken het alleen wel wat onoverzichtelijk voor velen en gedragsverandering is altijd moeilijk. Al is het alleen maar omdat daar onzekerheid bij komt kijken en het effect niet voorspelbaar is. Isabelle Sternheim van het Duurzaam Energieloket is in al dat rumoer een baken van rust: ‘Kijk, in het verleden hebben zich wel vaker grote veranderingen voltrokken. Zeker waar het ‘anders denken’ ook impliceert dat men anders moet gaan doen, gaat dat gewoon niet zonder slag of stoot. In feite ligt het bij de energietransitie niet veel anders. Over een tijdje, als de nieuwe realiteit is ingedaald, zal met vol ongeloof terugdenken aan vroeger, hoe we het ooit zo hebben kunnen doen. Maar gun het de tijd die het nodig heeft en verdient. Het is lastig af te dwingen’.

Download het hele artikel

Energietransitie vereist paradigmashift Isabelle Sternheim

By |2019-03-20T16:11:13+01:00maart 12th, 2019|In het nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!