Pop-up woningcheck tijdens Mugfest op 6 en 7 oktober!

//Pop-up woningcheck tijdens Mugfest op 6 en 7 oktober!

Pop-up woningcheck tijdens Mugfest op 6 en 7 oktober!

Brr… Het wordt weer kouder. Ga goed voorbereid de winter in met de woningcheck van de Huizenaanpak. Gratis advies op locatie waarmee je het comfort in huis verbetert en bespaart op de energierekening. Dat is dus meer comfort en minder kosten. Bovendien is investeren in energiebesparende maatregelen een leuk spaarpotje voor later.

Pop-up woningcheck in de Haarlemmer Kweektuin & op de Grote Markt!

Tijdens het Mugfest biedt de Huizenaanpak de kans om een eerste gratis woningcheck te doen. Dit op twee unieke locaties; in de Haarlemmer Kweektuin en op De Grote Markt. Heb je vragen over de mogelijkheden? Wilt je je idee voorleggen aan een expert? Wilt je een begin maken met de verduurzaming van je huis? Meld je dan snel aan voor de woningcheck. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

Aanmelden

Naam *

E-mail *

Mugfest

In het weekend van 6 en 7 oktober is het Mugfest, dat staat in het teken van ‘duurzaam doen’. De Haarlemmer Kweektuin is op zaterdag 6 oktober omgetoverd tot een festivalterrein. Op zondag vindt op de Grote Markt voor het elfde jaar de duurzaamheidsmarkt plaats. Met groene producten en initiatieven op het gebied van duurzaam leven.

Zaterdag 6 oktober 2018 10.00 tot 16.00 uur – Haarlemmer Kweektuin (Kleverlaan 9)
Zondag 7 oktober 2018 12.00 tot 17.00 uur – Grote Markt

Voor meer info: www.haarlem.nl/mugfest

De Huizenaanpak

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten met een hart voor duurzaamheid. Samen bieden we particuliere woningeigenaren de kans om hun geld en hun woning op de lange termijn te laten renderen. We helpen hen om hun huis echt energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk en resultaat, met een energiezuinige woning die kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

By |2019-06-12T13:40:10+02:00oktober 1st, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!