De Dag van de Duurzaamheid 10/10

//De Dag van de Duurzaamheid 10/10

De Dag van de Duurzaamheid 10/10

Op de duurzaamheidsmarkt gaven onze nieuwe collega’s – HeemSteeds Duurzamer – informatie over duurzaam (ver)bouwen. Daarnaast waren ook de Rabobank – met een no food waste-trailer – en GreenHome aanwezig. Ook werkten vertegenwoordigers van HeemSteeds Duurzamer mee aan de (landelijke) voorleesactie uit het boek ‘De Kracht van Nieuwe Energie’ op de basisschool en verwelkomden ze de Plastic Soup Surfer Merijn Tinga op het College Hageveld (georganiseerd door gemeente Heemstede). Hij vertelde daar zijn verhaal over plastic zwerfafval en ketenverantwoordelijkheid met aansluitend de vertoning van de docufilm ‘From Source to Sea’. De afsluiting van de duurzame dag in een volle zaal in Heemstede.

By |2018-10-19T16:04:23+01:00oktober 19th, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!