Bezoek Open Monumentendag op 8 en 9 september

//Bezoek Open Monumentendag op 8 en 9 september

Bezoek Open Monumentendag op 8 en 9 september

Kom op 8 september tussen 10:00 en 14:00 naar het Seinwezen. Deze parel aan het spoor ligt aan een rafelrandje, hartje Haarlem. Het Seinwezen is gebouwd in 1915, herbestemd in 2014. Het is een verduurzaamd monument met een collectief zonnedak en het huisvest de Huizenaanpak die adviseert over duurzame renovaties van monumenten. De Huizenaanpak heeft het Seinwezen advies gegeven omtrent o.a. de lucht ventilatie en architectonisch aspecten van de duurzame renovatie. Het is thuisbasis van de Stadsgarage Haarlem.nl, promotor van sociaal ondernemen en de Buurtcoöperatie Garenkokerskwartier. Kijk voor meer informatie op www.seinwezen.nl.

Monumenten zijn bijzonder en verdienen aandacht.

Open Monumentendag

In het weekend van 8 en 9 september 2018 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Zo opent het ABC Architectuurcentrum de deuren waar ook de tentoonstelling 9x Haarlems te bewonderen is. Met o.a. Elsie de Bruyn en Peter Rutten. Ook is de molen naast de eigen voorbeeldwoning, de molenaarswoning aan de Schoterveenpolder, geopend voor publiek.

Kijk op www.openmonumentendag.nl welke monumenten er op 8 en 9 september open zijn.

By |2018-09-05T14:26:24+01:00september 4th, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!