Zonnepanelen actie opgepikt door Haarlems Dagblad

//Zonnepanelen actie opgepikt door Haarlems Dagblad

Zonnepanelen actie opgepikt door Haarlems Dagblad

‘Niet alleen voor het milieu.’ Zo kopte het Haarlems Dagblad op woensdag 20 juni. Journalist Marco Gathier ging op bezoek bij Paul van Welie. Paul heeft vorig jaar meegedaan met de groepsaankoop van de Huizenaanpak en liet toen 7 panelen plaatsen. Dit jaar doet hij daar een schepje bovenop en laat nogmaals 5 panelen plaatsen. In het artikel zegt hij dat na het plaatsen van de eerste serie zonnepanelen de energierekening met 40,- euro omlaag ging. Paul van Welie wil voor zijn pensioen zijn huis zo energiezuinig mogelijk maken. Alles in het huis wordt dan ook vernieuwd om de kosten zo laag mogelijk te maken.

Wil je net als Paul van Welie profiteren van de groepsaankoop zonnepanelen. In Bloemendaal en Heemstede kan dit tot 1 juli 2018.
Ga voor de actie in Bloemendaal naar: www.bloemendaal-huizenaanpak.nl/
Ga voor de actie in Heemstede naar: www.heemstede-huizenaanpak.nl/

By |2019-06-12T13:53:16+02:00juni 29th, 2018|In het nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Zonnepanelen actie opgepikt door Haarlems Dagblad

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!