Zonnepanelenactie als eerste van start in gemeente Bloemendaal

//Zonnepanelenactie als eerste van start in gemeente Bloemendaal

Zonnepanelenactie als eerste van start in gemeente Bloemendaal

De gemeente Bloemendaal organiseert samen met de stichting Huizenaanpak (SHA) een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen.

De aanschaf van zonnepanelen is een goede stap naar verduurzaming van uw woning. Via onze groepsaankoop koop je kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een gunstige prijs. Het rendement op zonnepanelen is momenteel met 6 tot 10% een stuk hoger dan op je spaarrekening. Bovendien kun je in veel gevallen de BTW op aankoop en installatie terugkrijgen.

Doe mee aan de groepsaankoop zonnepanelen

Denkt u dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe mee en schrijf u in via:

www.bloemendaal-huizenaanpak.nl

Hoe werkt het?

De SHA komt graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Je betaalt slechts €45 voor een bezoek aan huis. Je ontvangt dan een offerte op maat, specifiek voor je woning en situatie. Daarna besluit u of u de panelen laat plaatsen.

Meer informatie en informatieavonden

Kijk voor meer informatie op de website of kom naar de informatieavond. Wilt u meer informatie voordat je deelneemt aan de groepsaankoop? Kom dan naar de informatieavond in Bennebroek op 17 mei of Overveen op 22 mei. Meer informatie en aanmelden: www.bloemendaal-huizenaanpak.nl.

By |2019-06-12T15:02:18+02:00mei 9th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Zonnepanelenactie als eerste van start in gemeente Bloemendaal

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!