Tubergen in het duurzame zonnetje!

//Tubergen in het duurzame zonnetje!

Tubergen in het duurzame zonnetje!

Na de positieve bewonersbijeenkomst in april, wordt er een mooi vervolg georganiseerd in de wijk Tubergen. Zes type eengezinswoningen zijn volledig doorgerekend, met de doelstelling deze zo te verduurzamen dat zij van het gas af kunnen. De uitkomsten van het onderzoek zijn inmiddels bekend. Op basis hiervan wordt een wijkbreed aanbod ontwikkeld.

Vanaf september 2018 is het dan voor alle inwoners van Tubergen mogelijk om zich online in te schrijven voor de collectieve wijkaanpak. In de herfst wordt er gestart met de individuele opnames van de woningen. Daarbij krijgt u een persoonlijk aanbod voor uw situatie, waarbij ook de financiering bekeken wordt. Omdat het gaat om een collectieve actie zijn de kosten voor de deelnemer lager dan wanneer dezelfde maatregelen individueel worden uitgevoerd.

De Huizenaanpak informeert en ondersteunt de bewoners tijdens het gehele proces van eerste informatie-bijeenkomst tot succesvolle oplevering van de energieneutrale woning. Ook na de oplevering blijft de Huizenaanpak het aanspreekpunt voor alle inwoners van de wijk.

Woont u niet in Tubergen, maar heeft u wel interesse in het verduurzamen van uw woning? Dan kunt u op deze website meer informatie vinden en bijvoorbeeld een maatwerkadvies aanvragen voor uw woning of een oriënterend gesprek inplannen bij onze showroom. Neem hiervoor contact op met info@huizenaanpak.nl of 085 – 222 0420.

By |2018-05-23T15:20:15+00:00mei 23rd, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Tubergen in het duurzame zonnetje!

About the Author: