Goede opkomst informatieavond zonnepanelenactie gemeente Bloemendaal (22-05-2018)

//Goede opkomst informatieavond zonnepanelenactie gemeente Bloemendaal (22-05-2018)

Goede opkomst informatieavond zonnepanelenactie gemeente Bloemendaal (22-05-2018)

De gemeente Bloemendaal organiseert samen met de stichting Huizenaanpak (SHA) een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. De informatieavond werd afgelopen dinsdagavond 22 mei goed bezocht. Vanavond, 23 mei, volgen er nog twee informatie sessies. Er zijn inmiddels al meer dan 200 inschrijvingen ontvangen.

‎Hessel Kruisman, ‎Coördinator Duurzaamheid – ‎Gemeente Bloemendaal, introduceerde de informatie bijeenkomst: Zonnepanelen zijn rendabel, verdienen zich zelf terug en dragen bij aan de verduurzaming van de gemeente. Daarop volgde een heldere presentatie van Menno Groot, adviseur bij Sunergetic (aangesloten partner bij de Huizenaanpak) met een uitleg over het proces en het tonen van materialen. Vervolgens werden diverse vragen omtrent plaatsing, schoonmaken en monitoring van zonnepanelen beantwoord door Menno en Jeroen van der Molen (Founder/CEO Sunergetic).

De aanschaf van zonnepanelen is een goede stap naar verduurzaming van je woning. Via deze groepsaankoop koop je kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een gunstige prijs met 25 jaar productgarantie.

Informatieavond Woensdag 23 mei

Tijdens deze avond krijg je een presentatie over het project en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook zijn alle materialen aanwezig die tijdens het project gebruikt worden. Je kan in totaal 6 stoeltjes reserveren, dus neem gerust je buren mee!

Tijden

19:00 – 20:00
20:30 – 21:30

Locatie:

Gemeentehuis Heemstede
Raadhuisplein 1
2101 HA Heemstede

Meer informatie en/of meedoen aan de groepsaankoop zonnepanelen
www.bloemendaal-huizenaanpak.nl

Wilt u verder met de verduurzaming van uw huis, neem dan contact op met het energieloket van de Huizenaanpak om uw wensen te bespreken.

By |2019-06-12T14:12:28+02:00mei 23rd, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Goede opkomst informatieavond zonnepanelenactie gemeente Bloemendaal (22-05-2018)

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!