Gemeente Heemstede gestart met zonnepanelenactie

//Gemeente Heemstede gestart met zonnepanelenactie

Gemeente Heemstede gestart met zonnepanelenactie

Met zonnepanelen op het dak geniet je nog meer van zonnige dagen. Samen met de stichting Huizenaanpak organiseert de gemeente Heemstede een groepsaankoop zonnepanelen voor huiseigenaren. Hiermee kun je kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen kopen tegen een gunstige prijs.

De energietransitie is begonnen

In maart 2018 kondigde de overheid aan dat de gaswinning in Groningen uiterlijk in 2030 wordt stopgezet. Daarom zoeken we nieuwe, duurzame oplossingen om in onze energiebehoefte te voorzien. De aanschaf van zonnepanelen is een goede stap naar verduurzaming van uw woning.

Kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een gunstige prijs

Het rendement op zonnepanelen is momenteel een stuk hoger dan op een spaarrekening. Bovendien kun je in veel gevallen de BTW op aankoop en installatie terugkrijgen.

Doe mee aan de groepsaankoop zonnepanelen

Denk je dat je dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe mee en schrijf je in via:

www.heemstede-huizenaanpak.nl

Hoe werkt het?

De SHA komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Je betaalt slechts €45 voor een bezoek aan huis. Je ontvangt dan een offerte op maat, specifiek voor uw woning en situatie. Daarna besluit je of je de panelen laat plaatsen.

Meer informatie en informatieavonden

Kijk voor meer informatie op de website of kom naar de informatieavond. Wilt u meer informatie voordat je deelneemt aan de groepsaankoop? Kom dan naar de informatieavond in Bennebroek op 17 mei of Overveen op 22 mei. Meer informatie en aanmelden: www.heemstede-huizenaanpak.nl.

By |2019-06-12T14:29:37+02:00mei 14th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Gemeente Heemstede gestart met zonnepanelenactie

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!