Aardgasvrije woning opent deuren tijdens Dag van de Architectuur

/, Voorbeeldwoningen/Aardgasvrije woning opent deuren tijdens Dag van de Architectuur

Aardgasvrije woning opent deuren tijdens Dag van de Architectuur

Zoals elk jaar organiseert het ABC Architectuurcentrum in Haarlem de Dag van de Architectuur (DvdA). Dat werd dit jaar breed uitgemeten in het Haarlems Dagblad op zaterdag 26 mei. Dit jaar draaide het om DE STAD VAN MORGEN met daarin speciale aandacht voor de ENERGIETRANSITIE. Dit thema ondersteunt de expositie IN HAARLEM STAAT EEN HUIS, een tentoonstelling over wat ons te wachten staat als we ‘los gaan van het aardgas’.

De dag begon traditioneel om 10:00 uur met de aftrap in het ABC door wethouder Jeroen van Spijk. Aansluitend de presentatie: Wat is Energie? Vervolgens waren er particuliere woonhuizen te bezichtigen waaronder de Croesenstraat 1 en de Molenaarswoning aan de Schoterveenpolder en er waren rondleidingen in gebouwen op heel bijzondere locaties. Voor het eerst wordt de Dag van de Architectuur gecombineerd met de jaarlijkse Dag van de Bouw. Dat betekent dat er ook enkele bouwplaatsen te bezoeken waren zoals Max Euweplein 49.

Wil je op de hoogte blijven?

De Huizenaanpak blijft de renovaties in de Croesenstraat en de Molenaarswoning volgen. De woningen zullen regelmatig open zijn voor geïnteresseerden. Woningeigenaren die zelf met hun woning aan de slag willen, kunnen terecht bij de Huizenaanpak voor deskundig advies. Neem hiervoor contact op met de Huizenaanpak of volg de Huizenaanpak op Facebook.

By |2019-06-12T14:09:46+01:00mei 28th, 2018|Nieuws, Voorbeeldwoningen|Reacties uitgeschakeld voor Aardgasvrije woning opent deuren tijdens Dag van de Architectuur

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!