Feestelijke opening showroom door lijsttrekker GroenLinks, Robbert Berkhout

//Feestelijke opening showroom door lijsttrekker GroenLinks, Robbert Berkhout

Feestelijke opening showroom door lijsttrekker GroenLinks, Robbert Berkhout

Duurzame bouwoplossingen binnen handbereik in Showroom Huizenaanpak

De nieuwste zonnepanelen, de meest innovatieve warmtepompen en een breed aanbod aan isolatiematerialen: in de Showroom Huizenaanpak kan je het zien, voelen en ervaren. Op donderdag 15 maart opende de showroom haar deuren in de Waarderpolder.

De opening trok veel bezoekers. ‘Kijk, hier staat een werkende warmtepomp’ zegt Frans Zegwaart, voorzitter van de Huizenaanpak, tegen het publiek. ‘We hebben hem expres werkend gemaakt om te laten zien wat de impact is en te laten horen dat hij nauwelijks geluid maakt’.

Ongebruikelijke samenwerkingen

‘De Huizenaanpak brengt ongebruikelijke samenwerkingen tot stand van specialisten die eerst concurrenten van elkaar waren’ vertelt Zegwaart. Ook Robbert Berkhout, lijsttrekker van GroenLinks, prijst de werkwijze van de Huizenaanpak: ‘het is een samenwerking van lokale partijen en daardoor gaat het leven’. En dat is hard nodig om de energietransitie te versnellen en de ambitie te halen om 100.000 woningen energieneutraal te verbouwen.

Stichting Huizenaanpak is een collectief van vakmensen uit de regio. Zij hebben de handen ineen geslagen om huizen energiezuiniger én comfortabel te maken. In de showroom staan alle materialen om stap voor stap naar ‘Nul op de Meter’ toe te werken. En deze werkwijze werpt zijn vruchten af. In anderhalf jaar tijd zijn er al 434 labelstappen gerealiseerd. Deze werden dan ook feestelijk overhandigd aan wethouder Duurzaamheid Cora-Yfke Sikkema die namens Robbert Berkhout in ontvangst werden genomen.

Uitereiking labelstappen Huizenaanpak

Links: Robbert Berkhout, lijsttrekker GroenLinks. Rechts: Frans Zegwaart, voorzitter Huizenaanpak.

Inspiratie opdoen, kennis delen en ontmoeten

De showroom, eigendom van Bouwbedrijf DRZM, is niet alleen een plek om te leren over de nieuwste bouwoplossingen, het is ook een ontmoetings- en werkplek. De speciaal ingerichte presentatie- en workshopruimtes bieden gelegenheid om bij elkaar te komen en van gedachten te wisselen over een energiezuinige toekomst van uw woning.

Je bent van harte welkom in de showroom
Openingstijden: op afspraak
Adres: Claes Tillyweg 8

Foto’s: Reinder Weidijk

By |2019-06-12T16:02:29+02:00maart 19th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke opening showroom door lijsttrekker GroenLinks, Robbert Berkhout

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!