Molenhuisje eerste aardgasvrije woning in Haarlem

/, Voorbeeldwoningen/Molenhuisje eerste aardgasvrije woning in Haarlem

Molenhuisje eerste aardgasvrije woning in Haarlem

Het Haarlemse Molenhuisje wordt de eerste aardgasvrije woning Nul op de Meter (NOM) met een Energie Prestatie Garantie (EPG) van de Huizenaanpak. De molenaarswoning in de Schoterveense Polder is eigendom van de gemeente Haarlem en heeft de afgelopen drie jaar leeggestaan. Omwonenden maakten zich zorgen over het behoud van de molen. Hoewel deze goed onderhouden wordt door de Molenaarsvereniging, trekt het ook publiek dat daar niets te zoeken heeft. Het huisje zelf is een historisch pand en is toe aan een flinke opknapbeurt. Op maandag 12 februari is begonnen met de sloop van de houten bijgebouwen. Het huis wordt gerenoveerd en vanuit de binnenkant geïsoleerd. DRZM is de uitvoerende aannemer. De verwachting is dat de werkzaamheden eind april zijn afgerond.

De huurder zal de woning met enige regelmaat openstellen voor geïnteresseerden. Woningeigenaren die zelf met hun woning aan de slag willen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken, kunnen terecht bij de Huizenaanpak voor deskundig advies.

Lees ook

Een portret van Joyce Beneker

By |2018-09-02T22:58:12+02:00februari 12th, 2018|Nieuws, Voorbeeldwoningen|Reacties uitgeschakeld voor Molenhuisje eerste aardgasvrije woning in Haarlem

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!