Garenkokers van het gas

//Garenkokers van het gas

Garenkokers van het gas

Woon je in het Garenkokerskwartier? Ben je benieuwd naar de plannen van de gemeente om Haarlem gasloos te maken? En wilt u weten wat dat voor je betekent? Kom vandaag, maandagavond 15 januari, naar de informatiebijeenkomst: Garenkokers van het gas.

De gemeente Haarlem wil in 2040 van het gas af. Wat zijn de concrete plannen van de gemeente en wat betekent dat voor de bewoners in het Garenkokerskwartier? De informatiebijeenkomst op 15 januari geeft antwoord op deze vragen. Daarnaast presenteert de buurtcoöperatie Garenkokerskwartier in samenwerking met de Huizenaanpak het buurtonderhoudsplan ‘Buurman & Buurvrouw’. Het buurtonderhoudsplan gaat uit van financiële kansen om onderhoud gebundeld en efficiënt uit te voeren. De Buurtcoöperatie Duurzaam Garenkokerskwartier onderneemt dan ook actie door voorstellen te maken voor gezamenlijk onderhoud aan de woningen en de gezamenlijke aanschaf van bijvoorbeeld (hybride) warmtepompen. Het buurtonderhoudsplan biedt mogelijkheden voor het nemen van maatregelen voor een aardgasvrije woning.

Programma

19.00 Inloop
19.30 Introductie
19.45 Haarlem zonder aardgas – Margreet van der Woude, gemeente Haarlem
20:30 Haarlem van het gas? Hoe dan? Het antwoord uit het Garenkokerskwartier. Introductie Buurtonderhoudsplan ‘Buurman & Buurvrouw’
21.25 Afsluiting
21.30 Borrel

Datum: Maandag 15 januari 2018
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: Het Seinwezen

By |2019-06-13T09:18:33+02:00januari 15th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Garenkokers van het gas

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!