En de Groene Mug Bokaal gaat naar…

//En de Groene Mug Bokaal gaat naar…

En de Groene Mug Bokaal gaat naar…

De Groene Mug Bokaal is een wisselprijs die wordt uitgereikt aan een Haarlemse onderneming die zich sterk maakt voor een duurzame stad. Een deskundige jury bepaalde welke zes ondernemingen genomineerd zijn. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de Groene Mug Bokaal netwerkbijeenkomst op 19 februari in Frisk aan het Spaarne bekendgemaakt.

Het Groene Huis

Het Groene Huis van Ed Woolthuis dat is aangesloten bij de Huizenaanpak, is ook genomineerd. Het Groene Huis is een vloerisolatiebedrijf en maakt gebruik van het product TonZon, een zeer klimaateffectief product. Het Groene Huis is ontstaan nadat eigenaar Ed Woolthuis constateerde dat er onder zijn klanten een grote behoefte was aan een fysieke showroom voor duurzame oplossingen in en rond huis. Het Groene Huis dient als showroom, adviesbureau en administratiekantoor. Andere bedrijven die duurzame oplossingen / producten aanbieden, kunnen hun product in deze showroom etaleren. Ed Woolthuis is zeer zichtbaar in de stad en op social media. Hij is op elk relevant evenement aanwezig en enthousiasmeert velen om hun woning te verduurzamen. Het startpunt voor het verduurzamen van je woning, dat is Het Groene Huis.

Breng uw stem uit

Het publiek kan stemmen voor bepaling van de winnaar op www.haarlem.nl/de-groene-mug-bokaal-2018. Stemmen kan tot en met 12 februari. De wisselbokaal werd vorig jaar gewonnen door Beebox van Willem & Drees.

By |2018-01-23T15:28:33+01:00januari 23rd, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor En de Groene Mug Bokaal gaat naar…

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!